Trendwatcher en Futurist

Tony Bosma

Oprichter van een internationaal erkende trendwatching-, innovatie- en toekomst adviesorganisatie en als trendwatcher, als enige Nederlander, meerdere malen genomineerd voor trandwatcher of the year.

We bevinden ons in turbulente tijden. Veel van onze bestaande zekerheden blijken geen zekerheden meer. Verandering lijkt het nieuwe normaal. Het is een wereld vol nieuwe mogelijkheden maar daarvoor moet je niet kijken maar zien. Topfuturist Tony Bosma zal op een zeer prikkelende wijze onze bestaande samenleving duiden. Hij trekt aannames in twijfel en benoemd de grootste trends en uitdagingen. Welke trends zorgen daadwerkelijk voor blijvende verandering? Dit alles met actuele en verrassende voorbeelden. Een sessie die uw bestaande aannames uitdaagt en ervoor zorgt dat u nooit meer op dezelfde manier naar de omgeving kijkt. Een lezing die gezien moet worden door professionals in (top)sport, vitaliteit en technologische innovatie.

Over Tony Bosma 

Tony Bosma is een internationale topfuturist die bekend staat om zijn veelal tegendraadse visie en lezingen die niet de geijkte paden betreden. Een futurist die wereldwijd sessies geeft over trends en toekomst en hiermee overheden en organisaties uitdaagt. Tony Bosma is tevens de oprichter van trendbureau Extend Limits dat adviseert op het gebied van toekomst onderzoek, horizon scanning en scenario planning. Volg Tony Bosma voor meer informatie via twitter @tonybosma of bekijk de website www.extendlimits.nl