Sprekers

Tijdens het 15e Nationale Sport Innovatie Congres staan er wederom zeer deskundige sprekers op het podium. Als expert in hun vakgebied delen ze graag hun beleving, kennis en ervaringen.

Maarten Gijssel

Oprichter van Kinetic Analysis

Maarten Gijssel is de oprichter van Kinetic Analysis en creëert als gezondheidswetenschapper kansen en impact met data over menselijk bewegen.

Lees meer

Stijn Steenbakkers

Wethouder gemeente Eindhoven

Stijn Steenbakkers is wethouder van economie, Brainport, innovatie, onderwijs en sport in Eindhoven

Lees meer

Jorgos Coenen

Doctoraatsstudent KU Leuven

Jorgos onderzoekt als doctoraatsstudent aan de KU Leuven de rol en het potentieel van data visualisatie als een katalysator van sociale processen in de publieke ruimte.

Lees meer

Heleen Boers

Biomedical R&D engineer imec

Heleen is werkzaam als Biomedical R&D engineer bij imec Connected Health Solutions en ex-toproeister van de Nederlandse vrouwenacht.

Lees meer

Harry van Dorenmalen

Voorzitter Topteam Sport

Met het programma Sportinnovator wil Topteam Sport sportinnovatie verder op de kaart zetten om met Nederland een van de meest sportinnovatieve landen ter wereld te zijn.

Lees meer

Eva Wentink

Senior Researcher bij imec

Eva is werkzaam bij imec Nederland binnen de groep Connected Health Solutions als senior researcher biomedical engineering, met ervaring in spier en bewegingsmetingen.

Lees meer

John van de Laar

Eigenaar van SportBizz

John heeft jarenlange ervaring als ondernemer met het zwaartepunt in de sport. Hij is o.a. oprichter en mede-bestuurslid van Orange Sports Forum en eigenaar van SportBizz.

Lees meer

Aylin Post

Embedded scientist en promovendus

Aylin is werkzaam als embedded scientist bij Innosportlab de Tongelreep en als promovendus bij het Centrum van Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Lees meer

Maurice Aarts

Labmanager InnoSportLab

Als bewegingswetenschapper ondersteunt Maurice met zijn team van het InnoSportLab in ‘s-Hertogenbosch de Nederlandse topturnsters en -turnsters met technologie en innovatie.

Lees meer

Jelle Schunselaar

Business Developer Brainport

Jelle is Business Developer bij de economische ontwikkelmaatschappij Brainport Development. Brainport werkt aan het versterken van Brainport Eindhoven; een hightech regio van wereldformaat.

Lees meer

Harmen Bijsterbosch

Labmanager InnoSportLab

Harmen heeft ruime werkervaring met het stimuleren van innovaties in het publieke domein. Daarbij let hij steevast op de juiste interactie tussen mens en techniek.

Lees meer

Ellie Karssemakers

Co Founder at Wanderwatch

Ellie vertelt in een discussie met andere succesvolle ondernemers over het belang van innovatie in de groei en het succes van haar product Wanderwatch.

Lees meer

Jeroen Cremers

Managing Partner ScaleUp Capital

20 jaar ervaring, kennis en netwerk als investmentmanager en financieel adviseur maken dat Jeroen dagelijks innovatieve MKB ondernemers kan ondersteunen bij het realisatie van hun financieringsuitdagingen.

Lees meer

Paul Iske

Hoogleraar Open Innovation & Business Venturing

Paul Iske is (internationaal) spreker en consultant op het gebied van Innovatie, hoogleraar Open Innovation en oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen.

Lees meer

Marije Elferink-Gemser

Bewegingswetenschapper

Marije is voormalig topschaatsster en wielrenster, op dit moment is ze werkzaam als Universitair docent bij de Faculteit medische wetenschappen. 

Lees meer

Carla Scholten

Directeur Embedded Fitness

Carla is overtuigd dat mensen tot meer in staat zijn wanneer zij zich gezond en prettig voelen. Dit heeft met succes tot de oprichting van Embedded Fitness geleid.

Lees meer

Danny van de Griend

CEO Mustangchain

Met zijn ruime ervaring in de blockchain-industrie, vertelt Danny over zijn start-up Mustangchain en nieuwe verdienmodellen rondom IoT en Blockchain.

Lees meer

John Baekelmans

Managing Director & Vice President imec Nederland

Als een vernieuwende en boeiende spreker, zal John Baekelmans spreken over de explosie groei van IoT-toepassingen in Smart Cities.

Lees meer

Koen Schobbers

Esports expert NOS & FOX-Sports

Koen kreeg vorig jaar als eerste gamer in Nederland een topsportstatus toegewezen, is al tien jaar professional gamer, anchorman bij Inside esports op FOX-Sports en ook esports expert bij NOS langs de lijn.

Lees meer

Thorwald Veneberg

Directeur en bondscoach KNWU

Na acht jaar professioneel wielrennen werd Veneberg eerst talentcoach, daarna technische directeur en nu directeur bij de KNWU. Daarnaast is hij dit jaar ook de bondscoach van de elite mannen en vrouwen.

Lees meer

Ad van Berlo

Professor TU/e en oprichter VanBerlo

Ad van Berlo is ontwerper, ondernemer en hoogleraar. Hij is oprichter en eigenaar van het internationaal opererende designbureau VanBerlo, doceert aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en is bestuurslid bij Brainport Industries en Brainport Development.

Lees meer

Margreet Reijntjes

Presentratrice 'De Perstribune'

Margreet is bekend van verschillende radio/tv programma’s en presenteert elke zondagmiddag ‘de Perstribune’ op NPO Radio 1. Hierin voert ze lange gesprekken met sporters. Met haar journalistische achtergrond, frisse blik en enthousiasme zal ze het congres voorzitten.

Lees meer

Toon Gerbrands

Algemeen directeur PSV

Toon Gerbrands heeft als volleyballer, coach en als algemeen directeur van AZ en PSV vele successen achter zijn naam staan. Toon zal tijdens het congres o.a. zijn kijk op het belang van innovatie in het creëren van een topsportklimaat delen.

Lees meer
Background Image

Mis dit unieke congres niet!

Laat je inspireren en ontmoet een uniek netwerk tijdens de 15e editie van het Nationale Sport Innovatie Congres. Tickets zijn aan te schaffen voor slechts €195. Meld je nu aan en mis deze dag niet!

Ticket: € 195

Meld je hier aan

Dutch Sports Innovation Award 2018!

De ‘Dutch Sports Innovation Award’ is een stimuleringsprijs voor innovatieve en kansrijke producten/diensten op het gebied van sport & bewegen. Meld je aan en maak kans op de award ter waarde van €15.000,-!

Meld je hier aan
Background Image

Georganiseerd door

Onze partners

Mediapartner

Geïnteresseerd om partner te worden? Neem contact op

 

Stel je vraag via e-mail of telefoon:
sportinnovatie@sportsmedia.nl
+31 (0) 30 707 30 05