Sprekers

Tijdens het 15e Nationale Sport Innovatie Congres staan er wederom zeer deskundige sprekers op het podium. Als expert in hun vakgebied delen ze graag hun beleving, kennis en ervaringen.

Frank van der Vloed

CEO Signify & Topteam-lid

Als CEO van Signify Europa, oud Philips Lighting, kent Van der Vloed het belang van innovatie als geen ander. Van der Vloed: “Leidend blijven in innovatie is voor Signify cruciaal. Van de totstandkoming van de gloeilamp tot de ontwikkeling van LED-verlichting en dan nu de koppeling van verlichting aan apparaten in en om het huis…

Lees meer

Dirk Vinken

Directeur FGHS

Dirk Vinken is directeur van FGHS. De FGHS is de overkoepelende brancheorganisatie van en voor fabrikanten, groothandelaren, subsidiaries (dochterondernemingen van grote buitenlandse sportbedrijven), importeurs en agenten in sportartikelen, sportschoenen, sportkleding, kampeerbenodigdheden en recreatieproducten in de ruimste zin van het woord. De FGHS telde eind 2015 ongeveer honderdvijftig leden, die samen goed zijn voor het merendeel van…

Lees meer

Frans Lefeber

CEO Smart Floor

Smart Floor is een Eindhovense technologie start-up die drie jaar geleden het licht zag. Smart Floor is een innovatief ondervloersysteem waarmee real-time bewegingen van voeten worden geregistreerd. Frans Lefeber, van origine bewegingswetenschapper, schuift aan, aan de ondernemerstafel.

Lees meer

More coming soon

Lees meer

Tony Bosma

Trendwatcher en Futurist

Oprichter van een internationaal erkende trendwatching-, innovatie- en toekomst adviesorganisatie en als trendwatcher, als enige Nederlander, meerdere malen genomineerd voor trandwatcher of the year.

Lees meer

Epco Berger

founder and CEO of DashTag

In 2015 startte Epco met zijn droom: DashTag. Na de start in Nederland vertrok hij naar Amerika. Epco deelt zijn ondernemende en inspirerende verhaal start-up verhaal over hick-ups, successen, investeringen en de stap naar Amerika.

Lees meer
Background Image

Mis dit unieke congres niet!

Laat je inspireren en ontmoet een uniek netwerk tijdens de 15e editie van het Nationale Sport Innovatie Congres. Tickets zijn aan te schaffen voor slechts €195. Meld je nu aan en mis deze dag niet!

Ticket: € 195

Meld je hier aan

Dutch Sports Innovation Award 2018!

De ‘Dutch Sports Innovation Award’ is een stimuleringsprijs voor innovatieve en kansrijke producten/diensten op het gebied van sport & bewegen. Meld je aan en maak kans op de award ter waarde van €15.000,-!

Meld je hier aan
Background Image

Georganiseerd door

Onze partners

Mediapartner

Geïnteresseerd om partner te worden? Neem contact op

 

Stel je vraag via e-mail of telefoon:
sportinnovatie@sportsmedia.nl
+31 (0) 30 707 30 05