Programma

Het programma bestaat dit jaar uit centrale sessies, parallelsessies, een experience room en netwerkmomenten. Deze unieke combinatie zorgt voor inspiratie, experience en learnings op alle niveaus.

Binnen de verschillende sessies staan onderstaande vier thema’s centraal.

Vital city: mensen centraal

Innovatieve beweegconcepten, producten en ondernemers zorgen voor meer vitaliteit op het werk, op scholen en in huiskamers. De visie op ‘vital city’, inspirerende verhalen en praktische voorbeelden geven handvatten om mee aan de slag te gaan.

Presteren: je beste zelf

Hoe creëren we een klimaat waarin iedereen optimaal kan presteren om zo het beste uit zichzelf te halen? Een klimaat voor topsporters, de breedtesport, esporters. Een klimaat voor iedereen. Waar de persoon centraal staat en innovatieve technologie een bijdrage levert.

Impact: idee naar succes

Praktijkervaringen en voorbeelden laten zien hoe innovatieve ideeën voor sport en vitaliteit zijn en worden omgezet in renderende organisaties. Onder andere co creatie en IoT creëren nieuwe kansen van waarde creatie. Met impact op maatschappelijk, economisch en sportief gebied.

Experience room

In de experience room tonen startups en ontwikkelaars welke technologie ze inzetten om inzichten op te doen, vitaliteit verbeteren en helpen bij het optimaliseren van presentaties van individuen. Ontmoet, ga in gesprek en ontdek met welke innovatie’s impact wordt gerealiseerd.

Door hier te klikken download je het volledige programma van het 15e Nationale Sport Innovatie Congres als pdf document.

Background Image

Mis dit unieke congres niet!

Laat je inspireren en ontmoet een uniek netwerk tijdens de 15e editie van het Nationale Sport Innovatie Congres. Tickets zijn aan te schaffen voor slechts €195. Meld je nu aan en mis deze dag niet!

Ticket: € 195

Meld je hier aan

Dutch Sports Innovation Award 2018!

De ‘Dutch Sports Innovation Award’ is een stimuleringsprijs voor innovatieve en kansrijke producten/diensten op het gebied van sport & bewegen. Meld je aan en maak kans op de award ter waarde van €15.000,-!

Meld je hier aan
Background Image

Georganiseerd door

Onze partners

Mediapartner

Geïnteresseerd om partner te worden? Neem contact op

 

Stel je vraag via e-mail of telefoon:
sportinnovatie@sportsmedia.nl
+31 (0) 30 707 30 05